Potvrde

Kada primimo vašu porudžbinu, poslaćemo potvrdu na vaš e-mail. Zbog toga je važno da prilikom naručivanja unesete tačnu e-mail adresu. Preporučujemo da sačuvate ovaj e-mail, kako biste olakšali svaki kontakt sa korisničkom službom koju ćete možda imati u budućnosti. Potvrda porudžbine (priznanica) takođe služi kao garancija dokaza o kupovini.

Plaćanje

Mi prihvatamo plaćanja putem Visa, Master Card, Dina, American Expres kreditnih kartica. Važno je da znate da dostava NIJE uključena u cenu. U slučaju da uplata nije primljena nakon podnošenja vaše porudžbine, LILU SHOES može automatski otkazati vašu porudžbinu i o tome vas obavestiti.

Dostava

LILU SHOES ce se potruditi da se željeni model pošalje u prosečnom vremenskom roku od 2 dana, ako ste izabrali model koji imamo na stanju. Za modele koji su posebno poručeni i izradjuju se, rok za izradu je 7 – 10 radnih dana. Plus uračunajte broj dana potreban za transport. Odgovornost kupca je da obezbedi tačnu i sigurnu adresu na koju u svakom trenutku može biti isporučen paket. 

* Imajte na umu da su navedeni datumi samo procene i da vaši artikli mogu stići pre ili kasnije nego sto je predvidjeno.

LILU SHOES isporučujemo žirom sveta. Standardne isporuke van Srbije vrše se u saradnji sa Poštom Srbije i njihovim partnerima u drugim zemljama u svetu. Način slanja Pošte Srbije uključuje broj za praćenje. Brze isporuke vrše se u saradnji sa Fedex-om. Pošiljke u Srbiji šalju se kurirskom službom Bex.

Kada primimo vašu porudžbinu i uplatu, bićete obavešteni kada je vaša porudžbina poslata. Ovom prilikom dobićete broj za praćenje vaše porudžbine. 

Ako dodje do kašnjenja u isporuci potrebno je da nas odmah obavestite o tome.

U tom slučaju, pokrenućemo istragu da se pronadje vaša pošiljka. Ako se proizvod pronadje, odmah će biti preusmeren na adresu Kupca. Ako se pošiljka ne pronadje i ako se utvrdi od strane kompanije za dostavu da je paket izgubljen, LILU SHOES će vam poslati zamenski proizvod o svom trošku. Ako taj proizvod više nije dostupan, LILU SHOES će vam ponuditi drugi ili povraćaj novca.

LILU SHOES ne preuzima odgovornost za produženje roka isporuke zbog prevoznika, posebno u slučaju gubitka proizvoda ili štrajkova.

LILU SHOES se ne moze smatrati odgovornim za nepredvidjena kašnjenja isporuke koja su izvan nase kontrole.  

VAŽNO

Bitno je da znate da isporuku vršimo iz Srbije koja nije deo EU i odgovornost kupca je da nastavi sa procedurom carinjenja i bude odgovoran za plaćanje svih uvoznih carina i poreza na promet. Molimo vas da unapred proverite u lokalnoj carinskoj službi koje su vaše obaveze kada stigne paket iz druge zemlje /Srbije/.

Bilo koji povraćaj sredstava Kupcu neće uključivati uvozne poreze i carine koje je platio Kupac. Odgovornost Kupca je da postupi u skladu sa važecim zakonima zemlje uvoza kako bi dobili povraćaj ili oslobadjanje od takvih poreza i naplaćenih poreza.