POLITIKA VRAĆANJA

Imamo 15-dnevnu politiku vraćanja, sto znaci da imate 15 dana nakon prijema artikla da zatražite povraćaj.

Da biste imali pravo na povraćaj, vaš artikal mora biti u istom stanju u kojem ste ga primili, nenosen ili nekorišćen, sa etiketama i u originalnom pakovanju. Takodje vam je potreban račun ili dokaz o kupovini.

Da biste započeli vraćanje, morate nas kontaktirati na e-mail: sales@lilushoes.com.

Ako vas povraćaj bude prihvaćen, poslaćemo vam uputstva o tome kako i gde da pošaljete paket. Artikli koji su nam poslati bez prethodnog zahteva za povraćaj, neće biti prihvaćeni.

U slučaju da vam stigne pogrešna boja ili veličina modela, LILU SHOES ce kupcu dostaviti željeni artikal , u roku od 5 radnih dana nakon što je vraćeni predmet dostavljen nazad u LILU SHOES. Kada paket šaljemo u van Srbije, rok je od 10 – 20 dana.

Kod vraćanja artikla, LILU SHOES neće snositi odgovornost za troškove isporuke, osim ako to nije u slučaju greške u proizvodnji ili oštećenja. U tom slučaju LILU SHOES preuzima troškove isporuke.

ŠTETE I PROBLEMI

Molimo vas da proverite svoju porudžbinu po prijemu i odmah nas kontaktirajte ako je artikal neispravan, oštećen ili ako dobijete pogrešan artikal, kako bismo mogli da procenimo problem i ispravimo ga.

Postoje naravno i izuzeci. Proizvodi radjeni kao personalizovane porudžbine ne podležu vraćanju. Molimo vas da nas kontaktirate ako imate pitanja ili nedoumice u vezi sa konkretnim artiklom. Savetujemo vas da u komunikaciji sa nama preciznije odredite veličinu vaše personalizovane porudžbine i na taj način greške budu svedene na minimum.

Na žalost, kada je u pitanju online prodaja, ne možemo da prihvatimo povraćaj artikala na rasprodaji ili proizvoda koji je kupljen putem vaučera.

LILU SHOES neće biti odgovaran za bilo kakve greške ili oštećenja robe, uzrokovane poštanskim uslugama ili dostavom.

Što se tiče boje proizvoda, trudili smo se da na svim fotografijama bude što realnija boja obuće.

POVRAĆAJ NOVCA

U slučaju da vraćate artikal, po prijemu vašeg paketa, bićete obavešteni da li je povraćaj sredstava odobren ili ne. Ako bude odobren, automatski će vam biti vraćena sredstva na originalni račun plaćanja. Imajte na umu da može potrajati neko vreme da vaša banka ili kompanija za kreditnu karticu obradi i objavi povraćaj sredstava.