Hvala vam što ste posetili nas sajt lilushoes.com

Molimo vas da pažljivo čitate  informacije pre korišćenja sajta.

Korišćenje sajta podrazumeva da ste saglasni da se pridržavate Uslova, pravila poverljivosti i uslova prodaje na mreži kada obavite kupovinu. Ako se ne slažete sa bilo kojim od uslova i odredbi morate prestati da koristite sajt.​

Ovaj sajt je u vlasništvu i kojim upravlja LILU SHOES, registrovan kao firma

IDENTITY PLUS doo u Beogradu, Republika Srbija.

KONTAKT ZA KORISNIKE

LILU SHOES

Identity plus doo

ulica Skeder begova 3A

11000 Beograd, Srbija

Broj telefona/viber: +381 60 32 62 653

DOSTUPNOST

Trenutno proizvodimo LILU SHOES u veličinama 36, 37, 38, 39, 40, 41 i 42.

Postoje i odredjeni modeli koje, zbog tehničkih razloga, ne radimo u velicini 42.

LILU cipele se proizvode u malim serijama.

Zbog limitiranih serija i kolekcija, posebno je važno da precizno izmerite stopala

i izaberete svoje LILU SHOES u odgovarajućoj veličini. Zato vas molimo da pažljivo pročitate naš vodič za veličine SIZE GUIDE. Za neka dodatna pitanja i nedoumice mozete nam pisati na e-mail: sales@lilushoes.com.

SPECIJALNE NARUDŽBINE (poručivanje)

Da li želite da naručite LILU SHOES u svojoj veličini ili nekoj posebnoj boji ili vrsti kože?

Ako imate takve želje i potrebe, pošaljite nam e-mail sa posebnim zahtevom i možda ćemo moći da ih napravimo par za vas.

LILU SHOES koje izradjujemo po posebnoj narudžbi, biće gotove u roku od minimum 10 radnih dana od dana kupovine. Dodajte na to i vreme isporuke. Ako možete da sačekate, biće nam drago da ih izradimo za vas.

Ako u bilo kom trenutku želite da znate u kojoj je fazi izrade vaša naručena porudžbina, samo nam pošaljite e-mail, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kada se naruci personalizovana porudžbina, ona se ne može otkazati. LILU SHOES koje su napravljene po posebnoj porudžbini ne mogu se vratiti ili zameniti drugim parom.

LILU SHOES su ručno rađene, naša proizvodnja je mala.

Zaposleni u proizvodnji rade dugo kod nas i imaju veliko iskustvo.

Skrećemo vam pažnju da LILU SHOES koje kupujete preko našeg sajta mogu imati produženo vreme proizvodnje i transporta u slučaju pogoršanja epidemiološke situacije zbog virusa Corona.

POTVRDE

Kada primimo vašu porudžbinu, poslaćemo potvrdu na vaš e-mail. Zbog toga je važno da prilikom naručivanja unesete tačnu e-mail adresu. Preporučujemo da sačuvate ovaj e-mail, kako biste olakšali svaki kontakt sa korisničkom službom koju ćete možda imati u budućnosti. Potvrda porudžbine (priznanica) takođe služi kao garancija dokaza o kupovini.

PLAĆANJE

Mi prihvatamo plaćanja putem Visa, Master Card, Dina, American Expres kreditnih kartica. Vazno je da znate da dostava NIJE uključena u cenu. U slučaju da uplata nije primljena nakon podnošenja vaše porudžbine, LILU SHOES može automatski otkazati vašu porudžbinu i o tome vas obavestiti.

ISPORUKA

LILU SHOES ce se potruditi da se željeni model pošalje u prosečnom vremenskom roku od 2 dana, ako ste izabrali model koji imamo na stanju. Za modele koji su posebno poručeni i izradjuju se, rok za izradu je 7 – 10 radnih dana. Plus uračunajte broj dana potreban za transport. Odgovornost kupca je da obezbedi tačnu i sigurnu adresu na koju u svakom trenutku može biti isporučen paket. 

* Imajte na umu da su navedeni datumi samo procene i da vaši artikli mogu stići pre ili kasnije nego sto je predvidjeno.

LILU SHOES isporučujemo žirom sveta. Standardne isporuke van Srbije vrše se u saradnji sa Poštom Srbije i njihovim partnerima u drugim zemljama u svetu. Način slanja Pošte Srbije uključuje broj za praćenje. Brze isporuke vrše se u saradnji sa

Fedex-om. Pošiljke u Srbiji šalju se kurirskom službom Bex.

Kada primimo vašu porudžbinu i uplatu, bićete obavešteni kada je vaša porudžbina poslata. Ovom prilikom dobićete broj za praćenje vaše porudžbine. 

Ako dodje do kašnjenja u isporuci potrebno je da nas odmah obavestite o tome.

U tom slučaju, pokrenućemo istragu da se pronadje vaša pošiljka. Ako se proizvod pronadje, odmah će biti preusmeren na adresu Kupca. Ako se pošiljka ne pronadje

i ako se utvrdi od strane kompanije za dostavu da je paket izgubljen, LILU SHOES će vam poslati zamenski proizvod o svom trošku. Ako taj proizvod više nije dostupan, LILU SHOES će vam ponuditi drugi ili povraćaj novca.

LILU SHOES ne preuzima odgovornost za produženje roka isporuke zbog prevoznika, posebno u slučaju gubitka proizvoda ili štrajkova.

LILU SHOES se ne moze smatrati odgovornim za nepredvidjena kašnjenja isporuke koja su izvan nase kontrole.  

VAŽNO

Bitno je da znate da isporuku vršimo iz Srbije koja nije deo EU i odgovornost kupca je da nastavi sa procedurom carinjenja i bude odgovoran za plaćanje svih uvoznih carina i poreza na promet. Molimo vas da unapred proverite u lokalnoj carinskoj službi koje su vaše obaveze kada stigne paket iz druge zemlje /Srbije/.

Bilo koji povraćaj sredstava Kupcu neće uključivati uvozne poreze i carine koje je platio Kupac. Odgovornost Kupca je da postupi u skladu sa važecim zakonima zemlje uvoza kako bi dobili povraćaj ili oslobadjanje od takvih poreza i naplaćenih poreza.